Na jakom međunarodnom nogometnom turniru u Jastrebarskom “Tintilinići” iz Čačinaca osvojili srebro

Proteklog vikenda u Jastrebarskom je održan 10. međunarodni nogometni festival pod nazivom “Trofej dječji nogomet”. Turnir je održan na terenima NK “Jaska” (sportski centar centrala) i NK Vinogradar (sportski centar vojarna). Na turniru je nastupila i U-10 selekcija ŠN “Tintilinići” iz Čačinaca, ekipa sastavljena od mladih domaćih nogometaša i nogometaša NK “Papuk” iz Orahovice.

U kategoriji U-10 bilo je prijavljeno deset ekipa, raspoređenih u dvije skupine. “Tintilinići” su izvučeni u skupinu B, u kojoj su igrali još i NK “Trnje” iz Zagreba, NK Desinec, NK “Korana” iz Karlovca i NK Bregana.

Rezultati u skupini:

ŠN “Tintilinići” – NK “Trnje” 3:1 (Trupina, Kalem, autogol)
ŠN “Tintilinići” – NK Desinec 2:1 (Šalek, Grdić)
ŠN “Tintilinići” – NK “Korana” 3:o (bez borbe)
ŠN “Tintilinići” – NK Bregana 4:1 (Yahya 2, Cingel, Jurjević)

Polufinale:

ŠN “Tintilinići” – NK “Kamen” Ivanbregovina 4:1 (Trupina 2, Kalem, Grdić)

Finale:

ŠN “Tintilinići – NK Hrvatski Leskovac 0:0, nakon 9m 1:2

Ekipa “Tintilinića” do finala se doslovno “prošetala” turnirom, a da je bilo malo više sportske sreće u Čačince bi otišlo i zlato.

Ekipu je vodio Eljfat Mehmedi a nastupili su: Ivan Fofonjka, Lovro Bolješić, Ilija Cingel, Karlo Jurjević, Domagoj Stojanović, Antonio Trupina, David Kalem, Eddy Yahya, Toni Milak, David Šalek, Tin Grdić i Jakov Lazić.

U “Dream team” turnira izabrana su i tri igrača “Tintilinića”, Antonio Trupina, David Kalem i Eddy Yahya. (www.icv.hr, ts, mm)