NAVIJAČKA GROZNICA Orahovica slavila do dugo u noć

Kolona automobila, glasne sirene, pjesma iz svakog kafića i iz gotovo svake kuće za naše Vatrene koji su to uistinu i zaslužili. Sjajan trijumf protiv moćne Argentine i što je najvažnije igra i karakter momčadi kakav nije viđen još od brončane 1998. Ekipa vatrenih navijača iz Orahovice nakon pobjede se popela na kružni tok u središtu Orahovice i zapjevala “Zovi samo zovi” , a priključili su im se i gosti obližnjih kafića.

2206vatreni4

Pjevalo se i veselilo do duboko u noć:
-Bila je ludnica, skakali smo i vrištali na svaku priliku, a kad su pali golovi to se ne može prepričati, svi su ostali bez glasa. Veličanstveno, hvala vam Vatreni – kaže Željko Borić vlasnik kafića Bad Co u Orahovici tradicionalno jednog od mjesta gdje je najluđa i najvatrenija atmosfera.

2206vatreni5

Obitelj Marinka Rožmaria u isti kafić je došla u punom sastavu, uz oca i djeda Marinka utakmicu su gledali kćer Emanuela, zet i unučice, svi u kockastom:
-Ne možeš ljepše nego sa cijelom obitelji proslaviti ovako veliku pobjedu. Srce mi je bilo veliko kao kuća kada sam vidio unučice da skaču i vesele se kod pogodaka – kaže Marinko Rožmarić.

2206vatreni2

Vikalo se po središtu Orahovice, Luka majstore, Raketa doktore, Rebiću kralju i slično, a mali trogodišnji Ivan napamet je naučio novu vatrenu pjesmu Zaprešić boysa “Igraj moja Hrvatska” koju je veselo za barjakom pjevao. (www.icv.hr, vg) 2206vatreni1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content