“NOGOMETNO LUDILO“ – JOŠ 8 DANA U četvrtak se možete učlaniti u udrugu navijača u Virovitici i kupiti karte za utakmicu protiv Senegala

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon poraza od Brazila, koji je ujedno bio i najjači ispit, čeka posljednja provjera u petak, 8. lipnja u 18 sati. Na stadionu Gradski vrt u Osijeku, Dalićevi izabranici ugostit će Senegal. Upravo ta utakmica je posljednja u ovom pripremnom periodu, uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Kratak osvrt na Brazil

Proteklog vikenda na stadionu Anfield u Liverpoolu, Hrvatska je poražena protiv peterostrukog svjetskog prvaka i glavnog favorita za osvajanje naslova u Rusiji, rezultatom 2:0. Iako je prvo poluvrijeme Hrvatska odigrala vrlo dobro (0:0), veći pad koncentracije dogodio se u 2. poluvremenu, u ključnim trenucima. Najbolji brazilski nogometaš Neymar načeo je mrežu Hrvatske u 69. minuti sjajnim zgoditkom a konačnu potvrdu pobjede odradio je Roberto Firmino, na samom kraju utakmice. Sve u svemu, trebali bi biti zadovoljni jer vidjelo se da “Vatreni“ imaju veliki potencijal.

Dan nakon poraza, izbornik Zlatko Dalić objavio je konačan popis putnika za Rusiju a s popisa je “otpao” Matej Mitrović, branič Club Bruggea.

U petak, 8. lipnja Hrvatska ima posljednju provjeru – stiže Senegal

Aliou Cisse, izbornik Senegala, uspio je sa svojom momčadi izboriti nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu drugi put u povijesti. Prvi puta Senegal je nastupio 2002. godine kada su domaćini svjetskog prvenstva bili Južna Koreja i Japan, a tamo su ostvarili povijesni uspjeh, četvrtfinale. Cisse je na klupi Senegala od 2015. godine ali uspio je stvoriti opasnu momčad i kvalificirati se za nastup u Rusiji. U ovoj godini Senegal nije briljirao kad su u pitanju pripremne utakmice (3 remija) a za Hrvatsku bi od velikog značaja bilo kada bi ostvarili pobjedu i puni samopouzdanja otišli u Rusiju.

Virovitica se priprema za Svjetsko prvenstvo

Kako se bliži početak SP u Rusiji, tako su i sve veće pripreme u Virovitici. U četvrtak, 7. lipnja, ispred Robne kuće u Virovitici, predstavit će se Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije „Budi ponosan“ podružnice Virovitica.

received 929073080603946 Custom Custom

“Budi Ponosan” je Udruga navijača, podružnica Virovitica, koja predstavlja sve navijače u zemlji i inozemstvu. Udruga pripada svima koji bezrezervno navijaju za hrvatsku reprezentaciju bez obzira za koji klub navijaju i odakle dolaze.

Svi navijači koji će se htjeti učlaniti, imati će mogućnost to napraviti na štandu „Budi ponosan“ od 9 do 12 sati. Također, svi oni koji nisu kupili karte za utakmicu Hrvatska – Senegal, koja će se odigrati u petak, 8. lipnja u Osijeku, moći će to učiniti na predstavljanju udruge. Cijena karata iznosi simboličnih 60 kuna.

(www.icv.hr, ts, foto: “Budi ponosan”, facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content