Prijelazni pehar Šaranskog kupa “Lendava” ekipi “Ložnjak” iz Korije i Virovitice

Povodom Dana Općine Špišić Bukovica, na jezeru Zidine u Špišić Bukovici održan je trodnevni, sedmi po redu Šaranski kup “Lendava”, natjecanje u lovu šarana i amura na postavu.

Na kupu se natjecalo 12 ekipa iz Zagrebačke, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, a najbolji ulov imala je ekipa “Ložnjak” iz Korije i Virovitice kojoj je pripalo prvo mjesto i prijelazni pehar.

Druga je bila ekipa “Epo-Art” iz Grubišnog Polja i Virovitice, a treće mjesto pripalo je ekipi “Tino i Dara” iz Virovitice. Slijede “Burazi” iz Vukosavljevice i Virovitice, “Carpemoni” iz Virovitice, “Prigorje” iz Sesveta, “Luzeri” iz Pitomače, “Aligatori” iz Bušetine, “Tri kuma” iz Dugog Sela (Zagrebačka županija), “Carp Time” iz Pitomače, “SK” iz Podgorja i Virovitice i “Fishing Team Reed” iz Popovače i Virovitice.

IMG 6458 800x533 Custom

Ukupno je ulovljeno 318 kilograma i 255 grama ribe, od toga 269 kilograma i 670 grama šarana i 48 kilograma i 585 grama amura. Najveću ribu, amura od 16 kilograma i 770 grama ulovio je tim “Carpemoni”, a najmanju, šarana od jednog kilograma i 670 grama tim “Burazi”.

Organizator natjecanja bilo je Športsko ribolovno društvo “Lendava” iz Špišić Bukovice i Općina Špišić Bukovica, a priznanja i ribičke nagrade najuspješnijima uručio je predsjednik društva Darko Korać. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”465000″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content