Sedam policijskih uprava sudjelovat će u petak na Malonogometnom turniru “Josip Jović” u Virovitici

U petak 15. lipnja u Virovitici na malonogometnim igralištima s umjetnom travom sportskog centra „VeGeŠka“, odnosno nogometnog kluba Virovitica, održati će se malonogometni turnir „Josip Jović“ na kojemu će sudjelovati sedam policijskih uprava.

Utakmice na kojima će sudjelovati policijski službenici: PU osječko-baranjske, PU Vukovarsko-srijemske, PU brodsko-posavske, PU požeško-slavonske, PU bjelovarsko-bilogorske, PU koprivničko-križevačke i PU virovitičko-podravske, započet će u 10 sati i igrat će se na dva terena istovremeno, a natjecanje se provodi Liga sustavom (svatko sa svakim).

U slučaju lošeg vremena turnir će se održati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, s početkom u 9 sati.

Isto tako, povodom održavanja spomenutog malonogometnog turnira, u organizaciji PU virovitičko-podravske s početkom u 7.30 sati, započet će i maraton na relaciji, zgrada bivše vojne karaule u Terezinom Polju, sada Postaje Granične policije Terezino Polje – Turanovac – Virovitica, odnosno sportski centar „VeGeŠka“.

Sudionici maratona su policijski službenici PU virovitičko-podravske i Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije, odnosno „Glasnici istine“, koji svojim sudjelovanjima na važnijim događajima koji su obilježili domovinski rat, poput akcija „Maslenica“, „Bljesak“ i sl., promoviraju vrijednosti Domovinskog rata. Sami članovi odnosno „Glasnici istine“ su hrvatski branitelji od kojih su neki umirovljeni, a neki još uvijek u aktivnom statusu, dok je jedan od njihovih članova branitelj Mario Kovač, policijski službenik PU virovitičko-podravske.

Povodom održavanja navedenih sportskih manifestacija, policija poziva građane da se priključe ovom događaju. (PU VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content