UDRUGA SAMACA „ŽIVI ŽIVOT“ IZ VIROVITICE Virovitički samci najbolji na Međunarodnim sportskim igrama

Na Međunarodnim sportskim igrama udruga samaca iz Hrvatske i Slovenije održanim u Koprivnici ove godine najbolja je bila virovitička Udruga samaca „Živi život“. Osim ekipne nagrade, koja ove sportske igre sljedeće godine dovodi u Viroviticu, virovitički samci osvojili su i pojedinačne: Gordana Domjanić osvojila je dvije zlatne medalje, Irena Krznarić i Vlado Volenik po jednu zlatnu, a Jasna Gojević, Katica Horvat i Dubravko Lohinger osvojili su srebrne medalje.

Udruga „Živi život“ u Virovitici postoji već osam godina, a od prve godine sudjeluju na ovim igrama te ostvaruju lijepe rezultate, no ovo im je prva ekipna zlatna nagrada. Uz virovitičku udrugu na sportskim igrama su sudjelovali i domaćini, Udruga samaca Koprivničko-križevačke županije, kao i članovi Udruge samaca Varaždinske županije, Udruge Međimurski samci, Udruge Zagrebački samci, Udruge samaca Simpatija te Udruge samaca iz Ljubljane.

Natjecalo se u disciplinama rusko kuglanje, pikado, bacanje gumenih pločica, bacanje srca u krug i košarka, a veseli su sudionici druženje nastavili uz glazbeni program, ples i ručak. Pehare najuspješnijim ekipama uručio je zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, čestitavši im na trudu i vještinama koje su pokazali, kao i predsjednici Udruge samaca Koprivničko-križevačke županije Barbari Matoničkin na organizaciji događanja. (www.icv.hr, žđl)