Biciklistički klub Bor organizira 2. Put Šarana Outdoor Weekend

Biciklistički klub Bor organizira 2. Put Šarana Outdoor Weekend od 18. do 19. kolovoza. Ove godine pretvorili su ga u produženi vikend. Aktivnosti kluba započeti će u petak 17. kolovoza i trajati do nedjelje 19. kolovoza, a u organizaciju se uključio i novi partner Atletski klub Virovitica te dugogodišnji partner Turistička zajednica Virovitice.

Lokacija ostaje nepromijenjena, na Virovitičkim ribnjacima, uz dodatne aktivnosti koje će biti u petak organizirane za mlađe uzraste i najsporije bicikliste u gradu Virovitici.
Za neke možda najvažnija novost je da se ove godine biciklistička utrka vozi u kontra smjeru pa ćete imati dojam kao da nikada do sada nisu vozili Put Šarana.

BIRAJTE BICIKLIZAM, TRČANJE ILI NAVIJANJE

U subotu se vozi XC utrka u sklopu GIANT Slavonsko brdsko biciklističke lige u osam kategorija, a kilometraža ovisi upravo o odabiru kategorije koja ovisi o vašem godištu. Bez obzira na ligu, svi se mogu natjecati. Trail utrka trči se na tri staze u dužini od 3, 5 ili 11 kilometara, a za one najmlađe bit će organizirana mini utrka prije službenog starta.

BIciklizam 1024x684 Custom

AKTIVNOSTI U GRADU

U petak u centru Virovitice tražit će se najsporiji vozač u utrci koja se zove „Usporka“. Pobjednik je onaj tko će najsporije odvoziti 5 metara, bez da miruje duže od 3 sekunde. Možete voziti sa svojim biciklom, a možete i posuditi bicikl od kluba. Natjecati se mogu svi bez obzira na dob, spol i to jesu li biciklisti ili ne. Prijave se vrše na licu mjesta.

AK trkačice 1024x576 Custom

Grad je pun mladih biciklista, pa je za njih organizirana dječja utrka, koja će se održati na šetnici kod Fine. Sponzori su za vas osigurali vrlo zanimljive nagrade, ali neke od njih ćete moći degustirati i na utrci. Pitomačka pivovara donosi pravo Craft pivo iz naše županije, a Podrum Vineda Vukosavljevica nagradit će najbrže natjecatelje. Najbrži biciklisti osvojit će novčane bonove od GIANTA. Za sve ljubitelje Puta Šarana u suradnji sa kupimajicu.net pripremili su samo za vas fora.

Majice 1024x683 Custom

Prijaviti se možete na njihovoj službenoj web stranici putsarana.com do 16. kolovoza. (www.icv.hr,www.putsarana.com,ip,Foto:putsarana.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content