FOTO Pripremne nogometne utakmice: Pobjede Suhopolja i Rezovca

Na stadionu Park u Suhopolju, pred gotovo dvjesto gledatelja, pripremnu utakmicu odigrali su najbliži susjedi, domaći županijski prvoligaš Suhopolje i jedna od najboljih momčadi druge županijske lige istok Borova.

Prvi dio završio je bez zgoditaka, s tim da su gosti iz Borove uputili više udaraca prema vratima, ali su bili neprecizni, lopte su većinom završile u parku.

Početkom nastavka Borova ima dvije izgledne prilike, koje nije realizirala, što domaći igrači ubrzo kažnjavaju i zgodicima Krunoslava Pipića, Dine Milinovića i Marka Sertića vode 3:0. Do kraja svaka je momčad postigla po jedan zgoditak, Darko Obžetić za Borovu, a Zdenko Lončarek za Suhopolje, te je susret završio pobjedom Suhopolja 4:1.

Na Laništu u Rezovcu gostovao je dojučerašnji županijski prvoligaš Zrinski iz Nove Bukovice.
Gosti su poveli 1:0 zgoditkom Antonija Stribera. Domaći napadači su se brzo probudili i zgodicima Antonija Babeca, Vanje Dežmarića i Ivana Krznarića osigurali pobjedu rezultatom 3:1.

U srijedu, 25. srpnja nogometaši Suhopolja gostuju kod Mladosti u Čačincima, dok Rezovac putuje u Slatinu, kod domaće momčadi, člana 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”469909″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content