NK PAPUK: U novu sezonu s novim trenerom i velikim promjenama u igračkom kadru

Velike promjene dogodile su se ovoga ljeta u svlačionici nogometnog kluba Papuk. Trenersku palicu ponovno je preuzeo Darko Krsnik, a klub je napustilo čak 11 igrača: Mario i Dražen Duspara, Antonio Vratković, Borna Mimić, Goran Bulić, David Podboj, Mateo Brusač, Patrik Turković, Matej Mitrović, Deni Kelava i Benjamin Špoljarić.

Prvoj prozivci tako su nazočili preostali igrači iz prošle sezone Eljfat Mehmedi, Matej Šimek, Matija Krsnik, kapetan Tomislav Bušljeta, Benjamin Radinković i Dragan Trupina, tu su još od prošle sezone opravdano odsutni Luka Marinić i David Durmiši, a od ovoga ljeta u svlačionicu orahovačkog četvrtoligaša došli su Domagoj Ninčević, Marin Varjačić i Goran Stefano Milosavljević iz čačinačke Mladosti, Jurica Šantić i Miroslav Rukavina došli su iz Mikleuša, Ante Knežević iz Slatine, povratnik Ivan Vuković iz Daruvara, Marko Garić pristigao je iz velikorastovačke Munje, Marin Velić iz DOŠK-a se također vratio u matični klub kao i Boris Cabicar iz zdenačke Sloge. Prijelazni rok za Papuk još nije gotov, a kako je rekao trener Krsnik pred vratima je i povratak sjajnog Marina Čavića iz Hrvatskog Dragovoljca.

Nk Papuk pripreme ponovno na klupi Darko Krsnik Custom

Na prvoj prozivci igrače je pozdravio predsjednik Dalibor Fofonjka poželjevši sezonu bez ozljeda i punu dobrih rezultata, a potom je trener Darko Krsnik predstavio plan rada priprema naglasivši kako je pred Papukovcima 21 trening i 8 pripremnih utakmica, od kojih su prve u sklopu predstojećeg Memorijalnog turnira u Orahovici posvećenog preminulom sportskom direktoru i legendi kluba Ljubomiru Kalemu.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content