Nogometaši Rezovca osvojili 1. Memorijalni turnir „Željko Hrgović“

Povodom Dana mjesnog odbora, blagdana svete Ane, u Rezovcu odigran je 1. Memorijalni nogometni turnir „Željko Hrgović“. U prvom susretu domaći nogometaši su nadvisili goste iz Grubišnog Polja, koji igraju u 1.županijskoj ligi Bjelovarsko bilogorske županije. Poveli su lijepim zgoditkom Antonija Babeca, a ostala dva zgoditka polučio je Silvijo Buzuk.

U drugoj utakmici Virovitica je pobijedila županijskog drugoligaša Borovu 3:2. Zgoditke za Viroviticu su postigli Luka Skoko, Filip Jelčić i Angelo Bernardo Radović, dok je oba gola za Borovu postigao Dalibor Ivanović.

Igrači Borove očito su se previše „potrošili“ u utakmici s Viroviticom te su izgubili susret za treće mjesto od Bilogore 91 iz Grubišnog Polja.

U finalu je Antonio Babec još jednom pokazao svoju lucidnost iskoristivši trenutak nepažnje virovitičke obrane postigavši odlučujući zgoditak. U nastavku, igrači Virovitice u brojnim napadima nisu uspjeli postići gol te su se morali zadovoljiti drugim mjestom na turniru.

Subotnje utakmice su pokazale da će novi igrači Antonio Babec i Silvijo Buzuk biti bitne karike u momčadi Rezovca.
Pehare za osvojena mjesta podijelio je unuk nekadašnjeg predsjednika nogometnog kluba Rezovac Željka Hrgovića. Nakon turnira domaćini su počastili sve ekipe.

Rezultati:
Rezovac – Bilogora 91 Grubišno Polje 3:1
Virovitica –Borova 3:2

Utakmica za treće mjesto:
Bilogora 91 Grubišno Polje – Borova 2:0

Finale:
Rezovac- Virovitica 1:0
(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”470489″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content