NOGOMETAŠI SUHOPOLJA POČELI S PRIPREMAMA U nedjelju, 22. srpnja prva pripremna utakmica s Borovom

Na stadionu Park u Suhopolju okupili su se trostruki prvaci 1. županijske nogometne lige, igrači Suhopolja.

Igrače su pozdravili općinski načelnik Siniša Horvat, koji je naglasio angažman pri poboljšanju uvjeta na stadionu, klupski predsjednik Ivan Kelečić i trener Mario Tolo.

IMG 3232 Custom

Već su započeti radovi na uređenju stadiona, koji ponovno dobiva žuto-zelenu boju. Uređuju se svlačionice, a do jeseni bi trebala biti gotova i teretana. Tako stadion s popratnim sadržajima i smještajnim kapacitetima u obnovljenom dvorcu koristit će i mlađe reprezentativne selekcije Hrvatskog nogometnog saveza i ženska nogometna reprezentacija.

Trener je iznio plan priprema, koji uključuje gotovo svakodnevne aktivnosti. Nakon nekoliko treninga već je u nedjelju, 22. srpnja dogovorena prva pripremna utakmica sa županijskim drugoligašem Borovom.

Na prvom treningu pojavilo se pet novih igrača: Ivan Ibriks, Dino Milinović, Alen Hodak, Ante Slavić i Slaven Slanac, a ekipi će se kasnije priključiti Marino Grizelj, Krunoslav Pipić, Saša Horvat, Ivan Egri, Rene Prugovečki i Goran Serenčeš.

IMG 3255 Custom

Klub su napustili Dominik Hodak, Luka Čubelić i Antonio Babec.

Cilj je okupiti što više igrača poniklih u Suhopolju, čime će se privući i više publike na stadion, nego do sada.

Prema procjenama trenera i uprave klub će i dalje imati respektabilan sastav s kojim će se boriti za naslov prvaka. Ako se sve posloži iduće godine moći će se razmišljati i o plasmanu u 4. hrvatsku nogometnu ligu.

(www.icv.hr, mš)

IMG 3262 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content