Potpisan ugovor za projekt „Zaželi u Suhopolju“

Danas je u prostorijama Ministarstva rada i mirovinskog sustava održano svečano potpisivanje i uručivanje ugovora u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena“, u sklopu Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“.

Ugovor su za Općinu Suhopolje, pod nazivom projekta „Zaželi u Suhopolju“ potpisali u ime Ministarstva rada i mirovinskog sustava, ministar mr. sc. Marko Pavić, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ravnatelj Ante Lončar, te za korisnika Općinu Suhopolje, zamjenik načelnika Goran Doležal.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.551.927,10 kuna, što se u potpunosti odnosi na bespovratna sredstva dobivena iz Europskog socijalnog fonda. Ovim projektom planira se zaposliti,uz voditelja projekta i administratora, 10 žena, teže zaposlive kategorije, starijih od 50 godina, a biti će obuhvaćeno 50 korisnika u potrebi, odnosno starih i nemoćnih sumještana ili domaćinstava Općine Suhopolje. Početak provedbe projekta planira se u narednim danima. (itd, www.suhopolje.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content