Čestitka načelnika Općine Voćin Predraga Filića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Načelnik Općine Voćin Predrag Filić uputio je u povodu 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, čestitku svim stanovnicima općine Voćin, kao i svim hrvatskim braniteljima:

– Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja blagdan je ponosa, poštovanja i zahvalnosti koji se obilježava 5. kolovoza kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu.

Na taj je datum 1995. godine Hrvatska vojska oslobodila grad Knin i oko 11 tisuća četvornih kilometara okupiranog područja u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja. Stoga je taj dan određen biti i Danom hrvatskih branitelja, onih koji su svojim domoljubljem, srčanošću i odlučnošću izborili hrvatsku samostalnost i suverenost.

Zahvaljujemo prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu na viziji, ujedinjenju domovinske i iseljene Hrvatske, okupljanju svih Hrvata pod jedan stijeg.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja svim stanovnicima općine Voćin, a osobito hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih branitelja čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja!

Općinski načelnik
Predrag Filić, dipl.ing.šum.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content