Festival mladih slatinskih talenata održat će se u petak, 24. kolovoza na Trgu sv. Josipa

Generalnom probom s Glazbenim sastavom ”Čista petica” završile su glazbene pripreme za Festival mladih slatinskih talenata 2018. u organizaciji Društva ”Naša djeca” Slatina.

Na Festivalu će nastupiti 24 djece u sljedećim kategorijama:
– predškolci (revijalno) – 3
– Niži razredi I – 5
– Niži razredi II – 8
– Viši razredi – 5
– Gosti – 3

Ukupno je održano 32 glazbene radionice i susreta djece i mentora na kojima su se uvježbavale izvedbe i nastupi. Ovogodišnji Festival organiziran je u suradnji sa slatinskim osnovnim školama, dječjim vrtićima, te Turističkom zajednicom grada Slatine. Festival financira Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija, a organizira se povodom Dana grada Slatine i Dana Virovitičko-podravske županije.

Prvi u kategorijama niži razredi I, niži razredi II i viši razredi bit će nagrađeni putovanjem u zabavni park Prater u Beč, a svi sudionici bit će nagrađeni manjim darovima.

Društvo “Naša djeca” zahvaljuje svim sudionicima Festivala 2018.: djeci, roditeljima, mentorima, stručnom povjerenstvu, Glazbenom sastavu ”Čista petica”, Gradu Slatini, Virovitičko-podravskoj županiji, medijima, te svim ljudima dobrog srca koji su pridonijeli da festival bude dobro pripremljen i djeca veselo i bezbrižno pokažu svoj pjevački talent.

Osim sudionicima, Društvo “Naša djeca” Slatina zahvaljuje Hrvatskom telekomu što je omogućio da se priprema i glazbene radionice održavaju u vlastitom prostoru, te stanarima okolnih zgrada i kuća na potpori i strpljenju za vrijeme održavanja glazbenih radionica u njihovom susjedstvu.

Festival će se održati u petak, 24. kolovoza s početkom u 19 sati na Trgu sv. Josipa u Slatini.

(www.icv.hr, adf, DND Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content