FOTO Donja Stubica na krilima Japanca Tatsuya Hayashija osvojila Memorijal “Stjepan Mlakar” u Četekovcu

U organizaciji Nogometnog kluba Dinamo Četekovac, a pod pokroviteljstvom Općine Mikleuš, odigran je 26. Memorijalni nogometni turnir posvećen prvom poginulom branitelju s orahovačkog područja, policajcu Stjepanu Mlakaru.

Na turniru su sudjelovale ekipe: Stubica iz Donje Stubice, Crnac, Mikleuš i domaćin Dinamo Četekovac. U prvom polufinalu snage su odmjerili domaćin Dinamo i Donja Stubica. Završilo je 2:2, a pogotke za Četekovčane postigli su Kokoška i Jaklić. U lutriji jedanaesteraca precizniji su bili gosti i s ukupnih 5:2 otišli u finale. Jedanaesterci su odlučili i drugo polufinale između Crnca i Mikleuša. Nakon 1:1 u 90 minuta gdje su pogotke postigli Ivčić za Mikleuš i Damjan za Crnac, s bijele točke mirniji su bili Crnčani s ukupnih 4:3, uz odličnog Embrešića na vratima.

Treće mjesto na kraju osvojila je momčad domaćeg Dinama koja je bila bolja od Mikleuša s 2:1 uz pogotke Kokoške i Dujmića, dok je za Mikleuš zabio Kuača.

Veliko finale bilo je zanimljivo i neizvjesno do samog kraja, a presudio je pogodak japanskog igrača u dresu Stubice Tatsuya Hayashia. Sve utakmice odsudila je trojka Boris Petriško iz Stubice, Darko Krmpotić iz Orahovice i Jurica Sertić iz Slatine. Pobjednici i najbolji pojedinci proglašeni su na maloj svečanosti u četekovačkom vatrogasnom domu.

Najbolji strijelac turnira je Darko Kokoška iz Dinama s dva pogotka, a stručno povjerenstvo je za najboljeg vratara proglasilo Marija Embrešića iz Crnca te za najboljeg igrača Tatsuya Hayashija iz Stubice:

-Zahvaljujem se NK Dinamu Četekovac na organizaciji ovog turnira posvećenog poginulom hrvatskom branitelju. Pomoć u organizaciji pružio je i Mjesni odbor Četekovac, a mi kao općina naravno uvijek smo tu spremni pomoći kad i koliko zatreba. Posebno mi je drago da su nam u goste došli nogometaši iz našeg grada prijatelja Donje Stubice koji su uz nogometaše poveli i svoje vitezove Družbe zlatnog kaleža koji su tijekom turnira demonstrirali i dio svog repertoara, a posebno atraktivno bilo je pucanje iz topa. Hvala svim sudionicima i gledateljima, a najveći pobjednik cijele priče je naš Stjepan Mlakar – rekao je načelnik općine Mikleuš Milan Dundović koji je i uručio pokale i nagrade najuspješnijima.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”473302″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content