Hrvoje Reder – novi trener mlađih dobnih kategorija u Atletskom klubu Virovitica

U novu školsku godinu Atletski klub Virovitica ulazi s novim imenom u trenerskom kadru. Klubu se ovih dana priključio Hrvoje Reder, viši trener fitness-a iz Suhopolja. Trenirat će najmlađe uzraste, predškolarce, 1. i 2. razred OŠ. Završio je Kineziološki fakultet u Zagrebu – Odjel za izobrazbu trenera i Fakultet prometnih znanosti.

Od najmlađih dana je involviran u sve sportske aktivnosti koje su tada bile u Suhopolju. Trenirao je nogomet, streljaštvo, stolni tenis i jednu godinu karate. Za školu je nastupao u svim sportovima na osnovnoškolskim natjecanjima. U srednjoj školi je počeo trenirati košarku i tada stječe prva vježbačka iskustva s utezima u virovitičkoj teretani “FANA”.

Odlaskom u Zagreb na studij prometa intenzivno je počeo vježbati u teretani. Igrao je rekreativno tenis (završena osnovna teniska škola) te se dosta aktivno prihvatio košarke (u dvije sezone je igrao amatersku košarkašku ligu). U 2001. godini je upisao Višu trenersku školu-smjer fitness te je počeo raditi u fitness centrima u Zagrebu i kao osobni trener.

U Suhopolje se je vratio 2010. godine i aktivno se uključuje u “sportski“ život (nogomet, tenis, teretana, badminton, košarka). Grupne treninge s rekreativcima počeo je voditi 2013. godine ( hi-low aerobic + razne varijante kružnih treninga). U Suhopolju je 2016. godine pokrenuo Univerzalnu sportsku školu (djeca od 1. – 4. razreda OŠ). Uz sve navedeno radi kao osobni fitness i kondicijski trener za sve dobne skupine (sportaši i rekreativci).(Facebook AK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content