ISKORISTILI PRILIKU 27-godišnjakinja i 40-godišnjak ukrali torbice iz automobila

Policija je ovog tjedna završila s istragom dvije krađe torbica iz automobila koje su se dogodile krajem prošlog i sredinom ovog mjeseca. Naime, 15. kolovoza 52-godišnjakinja je prijavila krađu torbice iz automobila koji je bio parkiran ispred kuće u Kladarama. Iz otključanog automobila oko 18 sati nestala je torbica u kojoj se nalazio novčanik s bankovnim karticama, osobnim dokumentima i novcem. Pitomački policajci istragom su otkrili da je krađu počinio 40-godišnjak koji je nakon krađe odbacio torbicu i novčanik na području Pitomače, dok je bankovne kartice zadržao i s jedne od njih podigao 2500 kuna na području Zagreba, što ga je u konačnici i otkrilo.

Slična krađa dogodila se 22. srpnja u Virovitici. Krađu torbice, u kojoj su se nalazili mobitel, novac, bankovne kartice i osobni dokumenti, prijavila je 43-godišnjakinja. Lopov je također iskoristio nepažnju i otključan automobil, a odbačena torbica i novčanik s dokumentima su ubrzo pronađeni. Ukradeni mobitel pronađen je prilikom pretrage stana kod 27-godišnjakinje na području Suhopolja.

Neka vam ova dva slučaja služe kao pouka. Budite oprezni prilikom ostavljanja osobnih i vrijednih stvari u automobilima, a nikada ih ne ostavljajte otključane. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content