Objavljen javni poziv za Program “Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina”

Mikro, mali i srednji poduzetnici (obrti, trgovačka društva i zadruge) s područja općine: Voćin, Sopje, Gradina, Čađavica, Nova Bukovica, Mikleuš, Suhopolje, Lukač, Crnac, Zdenci, Čačinci, te s područja grada Slatine, prihvatljivi su prijavitelji na otvoreni javni poziv za Program „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina“ za 2018. godinu. Prijave se zaprimaju od 27. kolovoza 2018. godine. Poziv je otvoren do 24. rujna 2018. godine.

Namjena bespovratnih sredstava:
– ulaganje u unaprjeđenje proizvodnje,
– ulaganje u razvoj novih proizvoda/usluga,
– prilagodba, uređenje i poboljšanje poslovnog i proizvodnog prostora,
– marketinške aktivnosti i ulaganja za izlazak na nova tržišta i
– edukacija i stručno osposobljavanje vlasnika i zaposlenika.

Najniži iznos potpore je 50.000,00 kn, a najviši iznos potpore je 200.000,00 kuna, dok intenzitet potpore može dosegnuti do 100% ukupno prihvatljivih troškova.
Više informacija s cjelokupnom dokumentacijom poziva dostupno je OVDJE.

Za sve dodatne informacije vezane uz Poziv kao i mogućnost prijave, možete se obratiti u VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Augusta Šenoe 1, 33 000 Virovitica, tel: 033/800-207 ili putem e-maila: [email protected]. (www.mingo.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content