OPG Dinka Komara dobio 361 tisuću kuna za obnovu plastenika koji su prošle godine stradali u nevremenu koje je pogodilo Vukosavljevicu i okolicu

OPG Dinka Komara iz Vukosavljevice, dobio je odluku o dodjeli sredstava za Podmjeru 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“ – provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“.

Nakon sklapanja Ugovora o financiranju kao i završene administrativne kontrole drugog dijela Zahtjeva za potporu te zaprimanja potpisane Izjave o nepromijenjenim okolnostima utvrđena je prihvatljivost projekta.

komar e1533758151692 Custom

Slijedom pozitivne ocjene nakon završene administrativne kontrole drugog dijela Zahtjeva za potporu, utvrđeno je da korisnik udovoljava uvjetima propisanim Pravilnikom o provedbi mjere 5, tipa operacije 5.2.1. te je ostvario potporu u iznosu od 361.179,00 kuna za obnovu proizvodnog potencijala, odnosno plastenika koji su nastradali uslijed elementarne nepogode koja je pogodila Vukosavljevicu tijekom prošle godine i uništila plastenike. Projekt je u suradnji s korisnikom izradila VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.ravidra.hr, foto: K.Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content