Ovog vikenda počinje natjecanje u trećim županijskim nogometnim ligama

Prvog vikenda u rujnu počinju natjecanja u trećim županijskim nogometnim ligama.
Došlo je do promjena u sastavu liga. Prošlogodišnji prvaci Kozice i Dinamo iz Kapele Dvora već igraju u drugim županijskim ligama. Plavi iz Jugovog Polja i Stara Brezovica, dojučerašnji drugoligaši od jeseni igraju treću ligu.

U skupini zapad u ovoj sezoni neće se natjecati Graničar iz Žlebine, Bilogorac iz Velike Črešnjevice i Mladost iz Starog Graca. Slaven iz Detkovca od ove sezone igra u skupini zapad.

U svakom kolu neke utakmice trećih županijskih liga igrat će se nedjeljom u 10 sati, zbog manjeg broja sudaca na prostru naše županije.

Tek nakon tri-četiri odigrana kola vidjet će se koje su momčadi favoriti u ligama u borbi za ulazak u druge županijske lige.

U prvom kolu igraju:

Skupina zapad: nedjelja, 2. rujna u 10 sati: Podravec Dinjevac – Aršanj Sedlarica; u 17 sati: Stara Brezovica – Turnašica, Otrovanec – Slaven Detkovac i Kladare – Brana Bačevac.

Skupina istok: nedjelja, 2. rujna u 10 sati: Slavonac Novaki – Meljani; u 17 sati: Orešac – Grabić, Krčevina Čađavački Lug – Plavi Jugovo Polje i Vaška – Dinamo Josipovo.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content