“PLAVI” IZ JUGOVOG POLJA DO NASLOVA Incident u polufinalu zasjenio turnir

Povodom Dana općine Suhopolje te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti jučer (nedjelja) održan je nogometni turnir momčadi s područja općine Suhopolje. Dan je započeo svečanom misom i paljenjem svijeća za poginule branitelje, a nastavio se već tradicionalnim nogometnim turnirom na kojem su sudjelovale momčadi NK Borova, NK Orešac, NK “Tehničar” Cabuna te domaćin NK “Plavi” iz Jugovog Polja.

U prvoj polufinalnoj utakmici susreli su se domaćin iz Jugovog Polja i Borova. Susret je obilježen “koškanjem” i naguravanjem pri rezultatu 1:1 nakon čega momčad iz Borove napušta teren i turnir. U drugom polufinalnom susretu momčad Tehničara iz Cabune rezultatom 3:0 svladala je Orešac.

Finalni susret između domaćina i Tehničara iz Cabune završio je bez pogodaka te se pristupilo raspucavanju jedanaesteraca pri čemu je momčad NK Plavi bila sretnija i osvojila turnir. Načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat dodijelio je nagrade za najboljeg igrača turnira, najboljeg strijelca te prigodne pehare za tri prvoplasirane ekipe.

Najboljim igračem proglašen je Željko Gojmerac iz domaće ekipe.

Nagrada za najboljeg strijelca pripala je igraču Tehničara iz Cabune, Nikoli Vukoviću. Nakon proglašenja uslijedilo je druženje igrača i navijača.

(www.icv.hr)