Pobjede Rezovca i Suhopolja, Podgorje i virovitički kadeti remizirali

U Koriji je odigrana pripremna utakmica između domaćeg županijskog drugoligaša Omladinca i Rezovca, člana prve županijske lige. Gosti su bili efikasni i pobijedili rezultatom 4:1. Zgoditke za Rezovac su postigli Antonio Babec dva, te Dario Kovačević i Vlatko Lach po jedan, dok je za domaću momčad poentirao Vedran Grubić. U srijedu, 8. kolovoza iste momčadi igraju pripremnu utakmicu, ali ovog puta u Rezovcu.

Nogometaši Suhopolja gostovali su u mađarskoj Csokonyavisonti. Uz cjelodnevno druženje odigrana je i nogometna utakmica u kojoj su gosti iz Suhopolja pobijedili 5:0. Zgoditke su postigli Zdenko Lončarek i Marko Sertić po dva, te Slaven Slanac jednog. U srijedu, 8. kolovoza nogometaši Suhopolja gostuju kod četvrtoligaša Papuka u Orahovici.

Na igralištu u Podgorju domaći seniorski sastav ugostio je kadete nogometnog kluba Virovitica. Gosti su dva puta vodili, na kraju je završilo remijem 3:3. Za domaću momčad poentirali su Mateo Jurković dva puta i Ivan Vukšić jednom, a za virovitičke kadete Marko Zalović, Benjamin Kasun i Deni Kucljak. Iduću utakmicu Podgorje igra u subotu, 11. kolovoza na gostovanju u Krivom Putu.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”471474″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content