Poljoprivredno gospodarstvo Titanik dobilo dva milijuna kuna za izgradnju skladišne hale za ljekovito bilje, rotodrljače, plug, prskalice i gps kontroler

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je Odluku o rezultatu administrativne kontrole za provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” sektor biljne proizvodnje. Poljoprivredno gospodarstvo Titanik d.o.o. iz Suhopolja dobilo je odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu u kojoj je projekt pozitivno ocijenjen.

Temeljem kriterija odabira Korisnik ostvaruje 80 bodova i intenzitet potpore u visini od 50% ulaganja. Radi se o projektu koji iznosi 4.293.753,00 kn od toga je procijenjeni iznos potpore 2.146.876,50 kuna, a ulaganje će biti u izgradnju skladišne hale za ljekovito bilje, rotodrljače, pluga, prskalice i gps kontrolera. Projekt je u suradnji s korisnikom prijavila VIDRA agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.ravidra.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content