PROPUŠTA EUROPSKO PRVENSTVO Virovitička rukometašica Marijeta Vidak doživjela tešku ozljedu

Hrvatska rukometna reprezentativka, Virovitičanka u redovima rumunjske Glorije Buzau Marijeta Vidak doživjela je tešku ozljedu koja će ju s parketa udaljiti minimalno šest mjeseci prenose Sportske Novosti.

Marijeta je na kraju prošle sezone napustila Podravku Vegetu u kojoj je provela desetak godina i odlučila je prihvatiti ponudu novog člana rumunjske Prve lige ali nakon samo mjesec dana provedenih u novom klubu stradalo je koljeno. Iako se nadala da nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi nalazi su pokazali suprotno, došlo je do puknuća prednjih križnih ligamenata. Osim što će izvan terena biti minimalno šest mjeseci, propustit će i Europsko prvenstvo.

-Mislila sam da se ozljede u rukometu napornim radom i trudom mogu zaobići i da postoji neko pravilo kako se događaju. Međutim, sad sam se na vlastitom primjeru uvjerila da pravila nema, da nije stvar u snazi mišića, da se svima može dogoditi taj nesretni djelić sekunde koji napravi preokret u cijeloj karijeri i onda moraš krenuti ispočetka. Nema više gledanja natrag, i što bi bilo kad bi bilo, dogodilo se i idem dalje. Maksimalno ću se posvetiti rehabilitaciji i oporavku i dat ću sve od sebe da se vratim još jača i spremnija za drugi dio sezone – rekla je Marijeta Vidak za Sportske Novosti.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content