Pune ruke posla za radnike koji rade na COOR-u i drugim gradskim projektima

Dok velik broj ljudi ima privilegiju raditi u klimatiziranim prostorijama, radnici koji svoj posao obavljaju na gradilištima ovih dana rade u ekstremnim uvjetima. Unatoč visokim temperaturama radovi na milijunskim gradskim projektima ne smiju se zaustaviti. Jedan od takvih projekata je i izgradnja novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelne sportske dvorane na kojima vrijedni radnici marljivo rade unatoč teškim vremenskim uvjetima. Posla ima puno, a rokovi se moraju poštivati kako bi se do kraja 2020. godine osigurali uvjeti za rad i školovanje djece s teškoćama u razvoju.

Osim zgrade COOR-a tu je i trodijelna sportska dvorana koju će koristiti učenici i učitelji iz COOR-a i Osnovne škole Vladimir Nazor, ali po potrebi će funkcionirati i za izvanškolske aktivnosti, uključujući razne sportske manifestacije i priredbe.

Po svemu sudeći jednako vruće i sparno vrijeme nastavit će se i sljedećeg tjedna. Prema prognozi našeg meteorologa Kristijana Paljara jutarnje temperature zraka očekujemo od 18 do 21 stupanj, a najviše dnevne od 30 do 33 ili koji stupanj više. (www.icv.hr, ml; foto: M. Rođak)

MG 5799 Medium

MG 5800 Medium

MG 5803 Medium

MG 5810 Medium

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content