ROKOVO 2018. Paintball klub Virovitica službeno otvorio svoj teren na Šištatu

Prije nešto više od godinu dana u Virovitici je osnovan paintball klub. Entuzijasti okupljeni oko predsjednika Zlatka Dukarića i tajnika Mate Krizmanića, uz sudjelovanje na brojnim turnirima, krenuli su u potragu za adekvatnim prostorom za teren, koji će biti uređen za natjecanje u Virovitici. Gradska uprava ustupila je klubu prostor na Šištatu, gdje je nekada bilo vojno skladište, iza prostora moto kluba Kumovi.

Članovi kluba nakon nekoliko stotina sati rada uredili su prostor za okupljanje i paintball teren površine 100 x 35 metara. Na tom ne žele stati. U planu je izrada igrališta za živi stolni nogomet, odbojkaškog terena i prostora za streličarstvo. Igra u kojoj je cilj eliminirati protivnika može se igrati pojedinačno ili u timovima s istim brojem članova.

Pobjeđuje tim koji je eliminirao sve protivnike ili osvojio njihovu zastavicu. Oprema za jednog igrača su plinska puška, maska i odijelo za jednog igrača košte nešto manje od dvije tisuće kuna.

IMG 5773 Custom

U nedjelju je službeno otvoren teren. Svi zainteresirani su se mogli okušati u paintballu, nakon čega je bio organiziran i prigodni turnir.

– Zadovoljni smo interesom naših sugrađana za Paintball i vjerujemo , da ćemo uspjeti realizirati sve svoje planove u budućnosti – rekao nam je na kraju Zlatko Dukarić.

Nekoliko zahvala uputio je i tajnik kluba Mato Krizmanić:

– Zahvaljujemo se gradu Virovitici, gradskim firmama i brojnim privatnim tvrtkama, koji su nam pomogli dosad, a pravi posao nam tek počinje – izjavio je M. Krizmanić

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”473160″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content