ROKOVO 2018. – VUF-ovci i danas zabavljali po virovitičkim ulicama: Dvojac iz El Krika uživa na Rokovu

Zabava, akrobacije i cirkuske izvedbe VUF-ovaca koje ostavljaju bez daha i danas su okupirale virovitičke ulice. Na raznim lokacijama izvodili su raznovrsne točke za sve uzraste, a brojni posjetitelji okupili su se i oko gospodina i gospođe Krik koji su ih zabavljali sa showom El Krik.

Ovaj dvojac dolazi iz Lup cirkusa, a inače se bavi izvedbom cirkuskih predstava svih vrsta te vode i radionice za klince i odrasle. Gospodin se ovime bavi već osmu godinu, a gospođa nešto manje. Ljubav prema ovoj vrsti posla se, kako kaže gospodin Krik, samo dogodi. – Nisam razmišljao o tome da bi postao cirkuski artist nego sam jednostavno počeo vježbati, žonglirati, vrtiti hup i nakon godinu dvije kada sam se uvježbao počeo sam i izvoditi to što sam naučio. Potom sam to počeo raditi i za honorare i jednostavno mi se pretvorilo u život – ispričao nam je gospodin Kirk, koji zbog ove vrste posla i ljubavi jako puno putuje, a osobito tijekom ljeta.

MG 8718

Na Rokovu su već nekoliko godina i odlično im je, a svake godine u Virovitici im je sve vedrije jer su se ljudi navikli na njih i stekli kulturu ulični cirkuskih izvedbi te su postali tradicija tijekom proslave Dana grada. I na samo Rokovo naši VUF-ovci će nas zabavljati, pronađite ih na virovitičkim ulicama, sigurno neće biti teško jer gdje je najveća gužva tamo su i oni. (www.icv.hr, žđl, Foto: Matija Rođak i Željka Đaković Leš)

[g-gallery gid=”474090″]

[g-gallery gid=”474201″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content