ROKOVO 2018. Zatvara se uže središte grada, pogledajte kako će se odvijati promet

Radi održavanja manifestacija u sklopu obilježavanja Rokova 2018. – Dana grada Virovitice, od utorka, 14. kolovoza od 8,00 sati do petka, 17. kolovoza do 5,00 sati, za promet će se zatvoriti uže središte grada i to glavna cesta kroz grad između kružnog toka na raskrižju s Ulicom Antuna Mihanovića i kružnog toka kod Fine te dio Ulice Ljudevita Gaja do skretanja u Ulicu Augusta Šenoe.

Pozivamo sve sudionike u prometu na poštivanje postavljene privremene prometne regulacije i korištenje obilaznih pravaca na koje će biti usmjeravani na glavnim raskrižjima preusmjeravanja prometa.

Također, u navedenom vremenskom razdoblju u Ulici Petra Berislavića provodit će se privremena regulacija prometa i to na način da će dio ulice od raskrižja s Ulicom Antuna Mihanovića do raskrižja s Ulicom Tina Ujevića biti jednosmjeran. Vozila će se kretati desnim prometnim trakom u pravcu istoka, a lijevi prometni trak će se koristiti za uzdužno parkiranje vozila.

U svrhu održavanja turnira u mini rukometu u organizaciji Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije, od 14. kolovoza od 17,00 sati do 15. kolovoza do 20,00 sati, za promet će biti zatvoren Trg Ljudevita Patačića i parkiralište ispred trga na kojemu će se održavati turnir. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content