RUKOMET Bjelovarski Argonaut pojačao redove Viro Virovitice

Na večernjem treningu Viro Virovitice u utorak došla su dva nova igrača. Bjelovarsku braću Ivana i Igora Gašparovića igračima je predstavio predsjednik kluba Igor Tomljanović.

Ivan Gašparović dolazi iz redova Slatine, gdje je uspješno igrao protekle sezone. Prije toga nastupao je za Bjelovar, Crikvenicu, Ivansku i Viroviticu. Igra na poziciji vanjskog igrača. Zanimljivo, ljetos je Ivan sudjelovao na čuvenom maratonu “lađa od Metkovića do Ploča”

-Prošle dvije godine zvali su me prijatelji, da im se priključim u maratonu. Zbog drugih obveza nisam mogao prihvatiti taj poziv. Ovog ljeta imao sam dovoljno vremena i priključio sam se napornim pripremama, nakon kojih smo odveslali maraton kao ekipa Argo II. Na startu smo bili devetnaesti, da bi na cilj stigli osmi od dvadeset šest posada. To je nezaboravno iskustvo – rekao je I. Gašparović.

Njegov brat Igor nije sklon takvim avanturama. On je prošle sezone bio gotovo nezamjenjivo desno krilo prve sedmorke rukometaša Bjelovara.

-Moji planovi su se poklopili s ambicijama uprave kluba i trenera Damira Vašarevića. Veselim se daljnjoj suradnji – izjavio je Igor Gašparović.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content