S NOGOMETNIH TRAVNJAKA Najzanimljiviji trenuci zabilježeni fotoaparatom

Tijekom utakmice ljudsko oko ne može zabilježiti svaki detalj, zato su tu naši fotografi koji često zabilježe zanimljive trenutke koji gledateljima promaknu. Tako se tek nakon utakmice ili drugog događaja otkrije da se nakon sudačke odluke trener “moli”, nogometaši se često nađu u zanimljivom klinču ili im ponekad nešto nije jasno. Naravno i sama situacija stvori poseban kontekst pa se iz nje očita sasvim nešto drugo od stvarnosti. S ciljem zabave od danas vam donosimo neke od najzanimljivijih trenutaka koje je kamera našeg fotoaparata zabilježila proteklog vikenda na županijskim travnjacima.

  1. Nogometaši Bušetine 1947. i Mladosti 1930. u klinču.

Bušetina 1947. s četiri postignuta zgoditka osvojila je bodove u Čađavici. I ovaj duel pokazuje da su gosti iz Bušetine bili dominantniji.

IMG 7722 Custom Custom

2. “Hitna pomoć” za ozlijeđenog igrača Turanovca.

Suigrači Josipa Draganića pomažu mu nakon starta Marka Lacka. Na kraju utakmice nije bilo pomoći za momčad Turanovca jer su izgubili od Dinama iz Kapele Dvora 1:3.

IMG 9522 Custom 1

3. Klupa Dinama iz Kapele Dvora burno slavi izjednačujući zgoditak.

U nedjeljnoj utakmici Dinamo iz Kapele Dvora bio je puno bolji od Turanovca. Unatoč tome Turanovac je na početku poveo, zato ne čudi što je Dinamova klupa burno pozdravila izjednačujući zgoditak.

IMG 9525 Custom 1

4. Nakon starta nad Mihaelom Lanšćakom, sudac Leo Majstorović opomenuo je Dragu Kozlingera.

Gradski derbi u Milanovcu obilovao je rezultatskim preokretima i žestokim startovima. Nakon jednog od njih gostujući igrač Omladinca iz Korije kažnjen je žutim kartonom.

IMG 9570 Custom 2

5. Trener milanovačkog Sokola Mirko Premrl se “moli” nakon sudačke odluke.

U nedjeljnoj utakmici trener Mirko Premrl u više navrata nije se složio s odlukama sudačke trojke tako da ne čudi njegova nevjerica nakon jedne od tih odluka.

IMG 9572 Custom

6. Igrač Rezovca Mihael Boroša “rješava” se pratnje domaćeg igrača u Okrugljači.

Na utakmici u Okrugljači suparnici su bili podjednaki. Rezovac je iskoristio trenutak nesmotrenosti i došao do 3 boda, kao što je Mihael Boroša za korak pretrčao svog suparnika i došao do lopte.

okr 2 Custom

7. Blizak “susret” protivničkih igrača u duelu na utakmici u Okrugljači.

Susret u Okrugljači obilovao je duelima za svaku loptu. Jedan od takvih duela iz ovog kuta fotoaparata više liči na “prijateljski pogled” nego oštra borba za loptu.

okr 4 Custom

8. Toni Topić, igrač Rezovca traži “podršku” suca Dragana Trupine.

Nakon duela s domaćim igračima Toni Topić je završio na travnjaku. Smatrao je da mora biti zaštićen od strane suca Dragana Trupine. Na kraju su Rezovčani i “bez njegove zaštite” došli do bodova.

okr 7 Custom

9. U borbi za prvoligaške bodove u Okrugljači se digla velika prašina.

Zbog toplog vremena teren u Okrugljači bio je tvrd i suh. Kod žešćih duela dizala se prašina. Iz te prašine Rezovac je sretno izvukao tri boda.

okr 9 Custom

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content