Tehničar iz Cabune pobjednik Memorijala “Tkalčec – Babuk”, fantastični Borovec bez primljenog pogotka

U organizaciji Nogometnog kluba Tehničar, u Cabuni je proteklog vikenda održan Memorijalni nogometni turnir “Tkalčec – Babuk”, u znak sjećanja na poginule branitelje i članove Nogometnog kluba Tehničar, Damira Babuka i Dubravka Tkalčeca.

Na turniru su uz domaću ekipu sudjelovali Plavi iz Jugovog Polja, Slavonac iz Novaka i veterani Suhopolja.

U prvoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerili Tehničar i Plavi. Tehničar je odigrao na visokom nivou i upisao pobjedu 3:0 te se plasirao u finale. U drugom polufinalu veterani Suhopolja pobijedili su Slavonac nakon izvođenja jedanaesteraca. U regularnom dijelu utakmice bilo je 0:0.

U utakmici za treće mjesto Plavi iz Jugovog Polja pobijedili su Slavonac iz Novaka 3:1 dok je u finalnoj utakmici domaći Tehničar s lakoćom došao do pobjede (4:0) i osvojio prvo mjesto na turniru. Za najboljeg vratara turnira izabran je Borovec iz domaće ekipe koji je turnir odradio bez primljenog pogotka. Prvi strijelac turnira bio je Željko Gojmerac iz ekipe Plavi dok je najboljim igračem proglašen Teo Matovina također iz domaće momčadi.

Članovi Nogometnog kluba Tehničar i mještani Cabune prisjetili su se poginulih nogometaša i branitelja te im odali počast paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca.

(www.icv.hr, ts, foto: facebook, NK Tehničar Cabuna)