4. LIGA BJ-KC-VT Nakon remija s Križevcima pred Viroviticom je derbi sa Slatinom

U petom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Virovitice na vrlo teškom gostovanju odigrali su neriješeno s Radnikom iz Križevaca. Rezultat utakmice 2:2.

Križevci su poveli već u 2. minuti susreta preciznim udarcem Stubičana s 30-tak metara. Virovitica je imala nekoliko prilika koje nije iskoristila. Neefikasnost Virovitičana kažnjava Jaković u 27. minuti te zabija pogodak za 2:0. Reščić tri minute kasnije smanjuje rezultat na 2:1 za goste.

U drugo poluvrijeme Virovitičani ulaze u utakmicu strpljivo u dobrom bloku. Nakon nekoliko neiskorištenih prilika ekipa se podiže i riskirajući igraju otvorenije sa željom da zabiju pogodak. Na kraju se Virovitičanima upornost i hrabrost isplatila, kapetan Virovitice Suvajac u 86. minuti poravnava rezultat na 2:2.

– Dečki su odigrali jednu odličnu utakmicu, vratili se iz rezultatskog minusa od 2 gola i uzeli 1 bod na teškom gostovanju kod ekipe koja je po meni jedna od najboljih i najkompletnijih u ligi. Križevcima čestitam na odličnoj utakmici, želimo im sreću u daljnjem natjecanju i u Kupu protiv prvoligaša Rijeke – rekao je trener NK Virovitice Samuel Spudić.

U subotu, 29. rujna se u Virovitici igra županijski derbi između domaće momčadi i Slatine.

– Nakon osvojenog jednog boda protiv odlične ekipe iz Križevaca mi se okrećemo utakmici koja će se odigrati u subotu protiv Županijskog rivala Slatine. Utakmica koja je uvijek nabijena emocijama. Pripremat ćemo se cijeli tjedan za taj dvoboj i nadam se na kraju uzeti tri boda i nastaviti taj pozitivan niz koji imamo u ovom dijelu prvenstva – rekao je Samuel Spudić.(www.icv.hr, ip)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content