Damir Vanek novi predsjednik Udruženja obrtnika Orahovica

U prostoru Udruženja obrtnika Orahovica održana je izborna sjednica Skupštine Udruženja, na kojoj su potvrđeni mandati novim članovima Skupštine koje su izabrali i predložili cehovi za razdoblje 2018. – 2022.

Novi skupštinari odlučili su da će Udruženje obrtnika Orahovica u naredne 4 godine zastupati i predstavljati novi predsjednik Damir Vanek, vlasnik obrta „Stolarija Vanek“ iz Orahovice, zamijenivši na taj način Karla Šafera koji se nakon punih 16 godina, odnosno 4 mandata povukao s te funkcije. Na prijedlog novog predsjednika za potpredsjednika Udruženja imenovan je Franjo Vulić, vlasnik prijevozničkog obrta iz Orahovice, a u novom Upravnom odboru će uz njega još biti Krešimir Jakobek, Krešimir Kostelac, Darko Mužar, Nataša Majstorović i Karl Šafer.

U Nadzorni odbor izabrani su Sandra Miloloža, Saša Rister i Stanislav Puhanić. Za predstavnike Udruženja obrtnika Orahovica u budućoj Skupštini Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije izabrani su Damir Vanek, Franjo Vulić i Krešimir Kostelac, a skupština je utvrdila i prijedlog da se za članove budućeg Upravnog odbora OK VPŽ imenuju Damir Vanek i Daniel Huber te za članicu Nadzornog odbora OK VPŽ Nataša Majstorović.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content