Filip Antolić osvojio zlato, a Enio Šibalić srebro na 11. nacionalnoj izložbi mladih inovatora i tehničkog stvaralaštva u Bakru

Industrijsko-obrtnička škola Virovitica sudjelovala je na 11. Nacionalnoj izložbi mladih inovatora mladi@inovacije u Bakru. Manifestaciju je od 20. do 22. rujna u Domu kulture „Matija Mažić” Bakar, organizirao Savez inovatora PGŽ Rijeka.

Na izložbi su ravnopravno sudjelovali inovatori, udruge inovatora, osnovne i srednje škole iz Republike Hrvatske. Ukupno je bilo 83 inovatora sa 57 inovacija.

IMG 20180922 141422
Foto: Z. Kozjak

Filip Antolić, učenik drugog razreda autolimar, osvojio je zlatnu medalju za inovaciju Turbo roštilj „ŽARKO“, a Enio Šibalić, učenik drugog razreda Instalater centralnog grijanja i klimatizacije osvojio je srebrnu medalju za inovaciju Sanjke s kotačima.

IMG 20180921 100450
Foto: Z. Kozjak

Učenici su pod vodstvom svog mentora, stručnog učitelja Zorana Kozjaka u sklopu izložbe sudjelovali i na raznim predavanjima i radionicama, gdje je učenik Enio Šibalić osvojio medalju za prvo mjesto na radionici „Sigurno letimo s dronovima“.

U sklopu izložbe organizirano je i turističko razgledavanje grada Bakra. Odlazak na manifestaciju Virovitičanima su omogučili sponzori: Flora d.o.o. i Virkom d.o.o. (www.icv.hr, zk)

IMG 20180922 143444
Foto: Z. Kozjak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content