FOTO: 4 . Liga BJ-KC-VT – Virovitica na izrazito teškom terenu pobijedila Mladost iz Kloštra Podravskog

Na nogometnom igralištu u Virovitici domaća ekipa NK Virovitice ugostila je nogometaše Kloštra Podravskog. Na vrlo teškom terenu odigrana je izuzetna utakmica koja je bila popraćena grmljavinskim nevremenom i jakom kišom. Odlična, brza, kvalitetna te prekrasnim golovima prožeta prvenstvena utakmica u kojoj je domaćin zasluženo uzeo puni plijen i svoja prva 3 boda u tekućoj sezoni. Rezultat utakmice 4:2 za NK Viroviticu.

MG 1776

Gosti tijekom prvih minuta pokazuju prekrasnu brzu igru, uz odličnu suradnju na sredini terena. S lakoćom dolaze do izglednih prilika koje nisu uspjeli realizirati. Igrači Mladosti u utakmicu su ušli izrazito borbeno i agresivno. Golmanu Virovitice zadavali su velike „glavobolje“ tijekom prvog poluvremena.

Gosti svoju nadmoć potvrđuju u 24. minuti eurogolom Golubića s 30-tak metara. Tri minute kasnije Suvajac zabija za 1:1. U 39. minuti golman domaće momčadi nije uspio otkloniti opasnost iz svog peterca što kažnjava Tenjeri i dovodi goste u ponovno vodstvo. S rezultatom 1:2 odlazi se na predah.

MG 1781

Ulaskom u drugo poluvrijeme domaćin nadoknađuje rezultatski deficit te zabija svaku izglednu šansu.

U 59. minuti Horaček probija desni bok, šalje centaršut kojeg odlično koristi Crvenka i poravnava rezultat na 2:2. Polukontrama i kontrama Virovitičani razbijaju obranu Mladosti. U 64. minuti odličan mladi igrač Horaček zabija za prvo vodstvo domaćina. Svoju nadmoć iz drugog poluvremena domaćin potvrđuje u 77. minuti iz zasluženo dosuđenog kaznenog udarca. Za Viroviticu poentira vrlo smiren kapetan Suvajac koji stavlja „krunu“ na rezultat.

MG 1820

– Čestitam gostima na fer i korektnoj borbi. Svojim dečkima čestitam na tri boda i pobijedi na jako teškom terenu. Dečki su pokazali karakter nakon što smo dva puta gubili i na kraju se vratili i zasluženo pobijedili – rekao je trener NK Virovitice Samuel Spudić.

Rezultat:
NK Virovitica – NK Mladost 4:2

Igrač utakmice:
Rok Horaček
(www.icv.hr, ip, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”477116″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content