FOTO U Slatini održana 7. Revijalna izložba pasa čistokrvnih i mješanaca

U organizaciji Kinološke udruge Slatina, u suradnji s Gradom Slatina, Turističkom zajednicom grada Slatine i Veterinarskom stanicom Slatina, održana je 7. Revijalna izložba pasa čistokrvnih i mješanaca u Parku 136. slatinske brigade.

Na programu je bio izbor najljepšeg psa mješanca, najljepšeg lovačkog psa i najljepšeg sportskog psa te izbor najljepšeg psa u posebnoj kategoriji dijete i pas. Natjecatelje i promatrače pozdravio je predsjednik Kinološke udruge Slatina Martin Bišćan, te je potom Heleni Hegediš, bivšoj direktorici Turističke zajednice grada Slatine s kojom je i započela suradnja u održavanju ove manifestacije, uručio zahvalnicu za izniman doprinos i pomoć u radu Kinološke udruge Slatina.

U kategoriji pasa mješanaca prvo mjesto osvojila je Ana Marija Matić sa psom Cuki, drugo mjesto osvojio je Miloš Čović sa psom Mili, a treće Ena Main sa psom Nelly.

U izboru za najljepšeg lovačkog psa pobijedio je njemački ptičar Graf vlasnice Antonije Medved, drugi je bio engleski koker Kiky vlasnice Gordane Bučan, a treće mjesto osvojio je oštrodlaki jazavčar Gita vlasnice Angele Dvojak.

U kategoriji sportskih pasa prvo je mjesto pripalo Mili Novković s pekinezerom Mimi, drugo mjesto osvojila je Ena Main sa pomerancom Tinki, a treće Mato Bubaš s engleskim buldogom Dina.

U posebnoj kategoriji dijete i pas, gdje nisu bile najvažnije same osobine psa, nego se ocjenjivala simpatičnost i privrženost djeteta i životinje, prvo su mjesto osvojile Marija i Ana Buček sa psom Mrki, drugo mjesto pripalo je Katji Stoponja sa psom Obi, a treće Evi Gal sa psom Adi.

U kategorijama pas mješanac, lovački pas i sportski pas odluku o prva tri najljepša četveronožna ljubimca donio je sudac Mario Dušak, a u kategoriji dijete i pas Teuta Bišćan.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”478704″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content