NACIONALNI PROGRAM ŽIVJETI ZDRAVO Hodanjem do zdravlja u subotu, 22. rujna u Slatini

U subotu, 22. rujna, s početkom u 9.30 sati ulicama grada Slatine održat će se aktivnost Nacionalnog programa Živjeti zdravo, pod nazivom Hodanjem do zdravlja.

Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a provoditelji na području Virovitičko-podravske županije su Zavod za javno zdravstvo Sv. Rok VPŽ kao glavni koordinator, te nevladine organizacije i udruge civilnog društva na području grada Slatine.

Hodanjem do zdravlja 2016 310 Custom

S ciljem očuvanja i unapređenja zdravlja, te stjecanja navika redovitog tjelesnog vježbanja svake subote provodit će se aktivnost organiziranog i stručno vođenog hodanja ulicama grada Slatine.

Polazak i završetak hodanja je u Parku 136. slatinske brigade. Hodanje vode nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture: Tomislava Medvedović, Nikolina Tamaš, Veselka Čubelić i Mirta Drokan. Ulice kojima se hoda su: Braće Radića, Matije Gupca, Dobriše Cesarića, J.J. Strossmayera, Trg R. Boškovića, Vladimira Nazora, Kolodvorska, N.Š. Zrinskog, kralja Zvonimira, Potočani, grofa J. Draškovića, Papučka i Ante Kovačića.

Hodanjem do zdravlja 2016 031 Custom

Organizator poziva sve da podrže i uključe se u ovu jednostavnu i svima pristupačnu aktivnost.

(www.icv.hr, adf, foto: arhiva D. Fišli)

Hodanjem do zdravlja 2016 059 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content