Papuk se iz gostiju vratio s punim plijenom: Čavić hat-trickom potopio Graničar

Nogometaši orahovačkog Papuka nakon Virja, s još su se jednog gostovanja vratili s punim plijenom. Ovoga puta u sklopu 6. kola gostovali su kod Graničara iz Đurđevca, no zbog radova na terenu u Đurđevcu, igralo se u Kalinovcu. Papuk nije dobro krenuo u susret, nisu stvorili niti jednu ozbiljnu prigodu u prvom dijelu, a domaćin je uspio i povesti. Iz slobodnog udarca lijepo je pogodio Orejaš. U drugom dijelu priča je bila potpuno drugačija ponajviše zaslugom sjajnog Marina Čavića koji je krenuo od prve minute drugog dijela. Čavić je bio nerješiva zagonetka za obranu gostiju, jednostavno je bio prebrz svakom čuvaru. Poentirao je Čavić u 55 minuti za 1:1, a potom već u 69. pogodio mrežu za vodstvo. Svojim trećim pogotkom Marin Čavić stavio je točku na “i” zaslužene pobjede Papuka u 86. minuti.

-Istina malo smo lošije djelovali u prvom dijelu susreta, nije to bilo onako kako smo se dogovorili u svlačionici. Ulazaka Čavića je definitivno prodrmao momčad. On vuče neugodnu ozljedu pa mu pokušavamo dozirati minutažu. Uz njega cijela momčad je zaigrala puno bolje i zasluženo smo odnijeli sva tri boda u Orahovicu – kaže trener Papuka Darko Krsnik ističući naravno Marina Čavića kao igrača utakmice.

-Imam tu neugodnu ozljedu nakon jednog udarca u gležanj, no sada je već dobro. Presretan sam što sam mogao pomoći momčadi i što smo upisali sva tri boda. Sad sam zabio ja, drugi puta će netko drugi, važno je da kao u drugom dijelu ove utakmice djelujemo kao momčad – rekao je Čavić.

Da su Papukovci i više nego složni pokazuje i video objavljen na grupi kluba društvene mreže gdje su svi igrači po povratku kući izašli u središtu Virovitice i zagrljeni zapjevali pobjedničku pjesmu. U 7. kolu je veliki derbi, drugoplasirani Papuk dočekuje lidera, Tehničar iz Cvetkovca.

-Bit će to zasigurno odlična utakmica jer se sastaju dvije momčadi koje teže igri i pravom nogometu. Mi se u Orahovici nikoga ne bojimo i naravno idemo po sva tri boda. Vjerujem da ćemo biti kompletni i tada će sve biti puno lakše – zaključio je Krsnik.

(www.icv.hr, vg)

NK Papuk jesen 2018.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content