Rukometaši Viro Virovitice treći na turniru Olymp u Požegi

Rukometaši Viro Virovitice sedam dana prije početka prvoligaškog prvenstva gostovali su na turniru u Požegi. U prvoj utakmici odmjerili su snage s konkurentom iz lige, Osijekom. Veći dio utakmice Virovitičani su bili u prednosti. Posljednjih desetak minuta Osijek preuzima kontrolu utakmice i na kraju minimalno pobjeđuje.

Za Viro Viroviticu u susretu s Osijekom su igrali: Dino Meter, Igor Gašparović 7, Krešimir Godeč, Karlo Vašarević 4, Kristijan Smiljčić 1, Dario Vozab 1, Karlo Štimac 1, Luka Moslavac 4, Dominik Sabo 3, Matko Crljenić 3, Antonio Starčević, Borna Šimić, Karlo Moslavac 1, Toni Smutni 2 i Ivan Gašparović 1.

U susretu za treće mjesto virovitički rukometni prvoligaš bio je uvjerljiv u srazu s novim članom druge lige Istok, Feniksom iz Osijeka. Od početka do kraja Virovitičani su dominirali, a trener Damir Vašarević podjednako je podijelio minutažu svim igračima, koji su mu bili na raspolaganju.

U utakmici za treće mjesto za Viro Viroviticu su igrali: Dino Meter, Igor Gašparović 5, Krešimir Godeč 9, Karlo Vašarević 4, Kristijan Smiljčić, Dario Vozab 1, Karlo Štimac 1, Luka Moslavac 2, Dominik Sabo 4, Matko Crljenić 3, Antonio Starčević, Borna Šimić 2, Karlo Moslavac 5, Toni Smutni 1 i Ivan Gašparović 4.

Interesantno je da se u obje utakmice u strijelce upisao vratar Karlo Štimac.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content