Slatinske borkinje Una Maravić i Eva Gal putuju na Svjetsko prvenstvo u kickboxingu

Slatinske borkinje Una Maravić i Eva Gal kao članice reprezentacije Hrvatske, inače članice TKD Slatina, u nedjelju, 16. rujna ujutro putuju u Italiju na ”Wako cadets and juniors World championships 2018.”

Svjetsko prvenstvo za kadete i juniore u kickboxingu, na kojemu će nastupiti 2312 boraca i borkinja iz 64 zemlje svijeta, održava se u Jesolo Lidu (Venecija), u Italiji.

Eva i Una, prošlogodišnje su prvakinje Hrvatske u semi contactu u kick lightu i light contactu, svaka u svojim kategorijama. Eva će se boriti u semi contactu (mlađe kadetkinje) u kategoriji do 28 kilograma, a Una u light contactu i kick lightu (juniorke), kategoriji do 55 kilograma. Također, Eva je bila ovogodišnja pobjednica Europskog kupa održanog u Karlovcu, a Una je pobjednica ovogodišnjeg Svjetskog kupa održanog u Budimpešti.

Una Maravić i Eva Gal svojim će nastupom promovirati grad Slatinu i Virovitičko-podravsku županiju na svjetskoj sportskoj sceni, te se nadamo vratiti s medaljama. Voditelj hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu je Edi Višković.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content