VAŠAREVIĆ: “OSJEČANI DOLAZE PO BODOVE, ALI “NEĆE IĆI” Rukometaši Viro Virovitice očekuju domaću pobjedu

U subotu, 22. rujna u 17 sati, u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, rukometaši Viro Virovitice u drugom kolu prve lige Sjever ugošćuju Osijek, koji ove sezone kreće u borbu za naslov prvaka.

Utakmicu je najavio trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

-Osijek je perjanica slavonskog rukometa. Ljetos su se pojačali s četiri premijerligaška igrača. U prvom kolu su bez problema pobijedili jaku momčad Vidovca. Cilj im je borba za naslov prvaka i ulazak u premijerligu. U Viroviticu dolaze po pobjedu. Međutim moji igrači kažu: “neće ići”. Naš teren mora biti neosvojiva tvrđava za sve gostujuće ekipe. U kompletnom sastavu možemo do novih bodova. Pozivam naše vjerne navijače na utakmicu, kako bi zajednički došli do novih bodova – poručio je D. Vašarević.

IMG 8016 Custom

Uprava kluba donijela je odluku da nakon godina i sezona besplatnog ulaza na utakmice uvede od ove sezone simbolične donacije od 10 kuna kao ulaz na utakmicu. Razlog donošenja ovakve odluke nije neki hir uprave ili kluba već je proistekao iz činjenice da svi klubovi osim Viro Virovitice u 1. HRL Sjever naplaćuju ulaz na svoje utakmice. Kod ostalih klubova ulaz je 20 kuna. I za vrijeme igranja u 2. HRL Istok Viro Virovitica bio je jedan od dva kluba na čije se utakmice dolazilo besplatno.

Ulaskom u prvoligaško društvo trošak jedne domaće utakmice narastao je na više od 5.000 kuna, pa je uprava bila mišljenja da bi, koliko god veliki ili mali doprinos gledatelja bio, pripomoći će organizaciju utakmica.

U klubu su uvjereni da 20 kuna mjesečno za dvije kvalitetne rukometne utakmice neće biti preveliko opterećenje za njihove vjerne navijače.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content