VIROVITIČANKA IVANA ŠTENGL OKRUNILA SE LASKAVOM NAGRADOM Najljepša mama Hrvatske poručuje ženama da uz obitelj njeguju svoje talente i ljepotu

Prestižnu nagradu na trećem Izboru za najljepšu mamu Hrvatske u Šibeniku, u konkurenciji od 18 mama, osvojila je jedna Virovitičanka – Ivana Štengl. Prvi izlazak virovitičke missice pred stručni žiri za ovu mamu nije bio težak zadatak, budući da je morala pričati o onome što najbolje poznaje – o majčinskim odlukama. Ivana je majka dvoje djece, kćeri (16) i sina (9), a jedno od pitanja stručnog žirija bilo je i bi li pustila kćer na manekenski tečaj. Upravo to smo ju i mi pitali, a ona je odlučno odgovorila da će njezina, sada još kćerkica, krenuti maminim stopama, ali kada bude starija. Jer, Ivana je Virovitičanima, ali i brojnim drugim žiteljima naše županije poznata po svojoj manekenskoj karijeri. Na sljedećem izlasku natjecateljice su predstavljale svoje talente. Ivana je ispričala kako se bavi iscrtavanjem obrva s ciljem da pomogne ženama koje su oboljele od teških bolesti. U finalnom izlasku naglasak je bio na ljepoti pa su se natjecateljice prošetale pozornicom u večernjim haljinama.

ZADNJA Ivana Štengl žđl 2 Custom– Osjećam se iznenađeno, sretno i ponosno – rekla je Ivana koja se u mladosti manekenstvom bavila iz hobija, a za ovaj se izbor odlučila na nagovor kćeri. Nije požalila jer, kako kaže, bilo je divno iskustvo upoznati prekrasne majke i žene koje su ju očarale svojom ljepotom i talentima. – Ovaj izbor je izvanredan. Takvih izbora za mame inače nema, stoga želim poručiti svim mamama da se prijave i osjete koliko vrijede. Majke nisu samo za kuću i djecu, iako je to dio majčinstva i uživam u tome. Trebamo pokazati svoju ljepotu i talente koji se kriju u nama – naglasila je Ivana, rekavši da je upravo to zapazila kod natjecateljica i novih prijateljica koje je stekla na ovom natjecanju. Osim toga, Ivana je pohvalila i organizatoricu Maju Gnjidić Verdecchia koja je za mjesto održavanja izbora odabrala Šibenik, vrlo topao i romantičan stari grad. (www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content