ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ VPŽ Prijavite se na tečaj za nogometne suce

Zbor nogometnih sudaca nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije poziva sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac – pripravnik.

Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 15 godina niti starija od 40 godina.

Ispit ne može polagati :

1. Osoba koja je pravomoćnom sudskom presudom osuđena za kazneno djelo, kao i osoba protiv koje se vodi kazneni postupak.

2. Osoba koja je diskvalificirana odlukom mjerodavnog odbora sportskog saveza.

3. Osoba s tjelesnim nedostacima ili zdravstvenim nalazima koji bi mogli onemogućiti normalno obavljanje dužnosti nogometnog suca.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni dostaviti prije polaganja ispita.

Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti: domovnicu (fotokopija), kratki životopis s osvrtom na sportski rad, dokaz o igračkom stažu (za one koji koriste beneficirani staž), potvrdu o nekažnjavanju koju daje ovlašteno tijelo i liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti.

Svi zainteresirani kandidati prijave trebaju poslati na:

mail: [email protected] do 15. rujna sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona (mobitela), mail adresa ili se javiti tajniku komisije Kristijanu Strusi (098 710 163) ili Gojku Babiću (098 373 138).

Početak održavanja tečaja za nogometne suce biti će 17. rujna u Virovitici, u sali za sastanke Županijskog nogometnog saveza, Matije Gupca 63. Svu gore navedenu dokumentaciju biti će potrebno dostaviti do početka tečaja (može i na samom početku tečaja).

(znsvpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content