4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica kod lidera bez Blaževića, može li Spudić šokirati Cvetkovčane?

Nakon minimalnog poraza u prošlom kolu u Garešnici, pred nogometašima Virovitice je novi nogometni vikend i drugo uzastopno gostovanje, u sklopu 8. kola.

Pred Spudićevim pulenima nije nimalo lak zadatak, naime čeka ih teško gostovanje u Cvetkovcu, kod lidera lige Tehničara.

Tehničar je jedina neporažena momčad, na prvom je mjestu sa osvojenih 19 bodova. Riječ je o vrlo čvrstoj momčadi, ali ujedno o ekipi koju Virovitica itekako može uzdrmati. Ako uzmemo u obzir da su na domaćem terenu ostvarili tri minimalne pobjede (protiv Radnika 2:1, protiv Slatine 1:0 i Garića 1:0) onda definitivno ne govorimo o izrazito “napadačkoj” ekipi. Uspjeh domaće momčadi ponajviše leži u iskusnoj i jakoj obrani, a napadačima za puni plijen često je dovoljan i samo jedan pogodak. Proteklog vikenda vodeći Tehničar gostovao je u Orahovici kod Papuka u derbiju kola, drugoplasirane momčadi lige. Trener Papuka Darko Krsnik svojim je riječima ukratko opisao utakmicu: “Čestitam svojim igračima, nisu zaslužili ovo izgubiti”. I nije ovoga puta Krsnik bio subjektivan, već su svi oni koji su ispratili utakmicu bili složni u jednom, Papuk je bio bolji, ali to je nogomet. I tako je Tehničar u još jednom nastupu “izvukao” 3 boda minimalnom pobjedom 0:1. Koliko će dugo Cvetkovčani funkcionirati na takav način teško je reći. U sutrašnjoj utakmici neće im biti lako iako imaju prednost domaćeg terena jer nešto se ipak pita i Virovitičane.

Virovitica je gostovala u Garešnici kod Garića. To je bila jedna od onih utakmica u kojoj ništa ne polazi za rukom, trudili su se Virovitičani, ali nije išlo. Sada ih čeka susret protiv vodeće momčadi.

IMG 3200 Custom Custom

-Malo su nam školske, poslovne i fakultetske obaveze poremetile ovaj tjedan, tako da nismo bili kompletni na svim treninzima. Međutim, pripremali se jesmo koliko smo mogli. Pokušavao sam uigravati kako se obranit od njihovog načina igre i naravno, kako iskoristit njihove slabije strane. Očekujem tešku utakmicu u kojoj svi moramo biti na 100%, i onda možemo očekivati pozitivan rezultat. Idemo dati sve od sebe pa kako bude.

U redovima Virovitice ovaj vikend nedostaje jedan od ponajboljih igrača Tomislav Blažević.

Utakmica počinje u subotu, 13. listopada u 15 sati.

(www.icv.hr, ts, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content