Članovi UHDDR s područja VPŽ putuju na sportske susrete u Sveti Filip i Jakov

Županijska podružnica Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije organizira odlazak svojih članova 24. tradicionalno edukacijsko-sportsko-kulturno-društveno-rekreacijsko okupljanje u Svetom Filipu i Jakovu, kod Zadra.

Na okupljanje, odnosno sportske igre, koje se održavaju od 26. do 28. listopada, putuje sedamnaest članova UHDDR s područja Virovitičko-podravske županije, a natjecat će se u sedam sportskih disciplina, i to: malom nogometu, visećoj kuglani, belotu, briškuli i trešetu, stolnom nogometu, elektronskom pikadu i boćanju.

– Na ovogodišnjem okupljanju biti će preko petsto dragovoljaca Domovinskog rata iz svih županije Hrvatske, koji će boravit u turističkom naselju ”Margarita Maris” u Setom Filipu i Jakovu, a smještaj, troškove prehrane i prijevoza snosi Središnjica UHDDR RH uz pomoć Ministarstva hrvatskih branitelja. Pored sportskih natjecanja, naši članovi odat će počast poginulim hrvatskim braniteljima kod spomenika u Svetom Filipu i Jakovu, te će prisustvovati seminaru o pisanju prijava za projekte udruga – rekao je uoči odlaska predsjednik UHDDR Podružnice VPŽ, Branko Mihoković. (ADF; Fotografija D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content