DAN OPĆINE MIKLEUŠ Uručena priznanja pojedincima i institucijama koji su ostavili trag na području općine

U sklopu svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Mikleuš pojedincima i institucijama su uručena općinska priznanja. Zahvalnice za izniman doprinos u sportu dodijeljene su Ivici Dorniki i Luki Birčiću. Osnovnoj školi Mikleuš uručena je zahvalnica za razvoj školstva i 160 godina školstva na području općine, pročelnici županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Vesni Šerepac, dodijeljena je zahvalnica za promicanje školstva, kulture, tjelesne kulture i športa, tehničke kulture, brige o djeci Općine Mikleuš te za uspješnu suradnju s Općinom.

Razvojna agencija VIDRA dobila je zahvalnicu za realizaciju projekata i programa za napredak i razvoj Općine Mikleuš te za uspješnu suradnju s Općinom Mikleuš. Isto tako Nenadu Križiću, pomoćniku Ministra hrvatskih branitelja, dodijeljena je zahvalnica za poseban doprinos u promicanju vrijednosti Domovinskog rata, socijalnoj i pravnoj zaštiti hrvatskih branitelja te za uspješnu suradnju s Općinom Mikleuš.

DSC 0395

Zlatnu plaketu općine Mikleuš dobio je ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade RH Tomislav Tolušić za potporu planovima i programima usmjerenim razvoju i napretku općine. Ministar Tolušić obratio se na kraju u ime nagrađenih.

-Ja osobno i svi moji prijatelji koji su danas nagrađeni ne shvaćamo ovo kao zaslugu i zahvalu nego kao kredit za sve ono što ćemo napraviti u budućnosti za sve vas, za boljitak cijele općine. Moja vrata su vam uvijek otvorena i tu smo uvijek za vas i hvala vam od srca na ovoj nagradi – zaključio je Tolušić. (www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content