„Edukacija za turističke interpretatore za selektivne oblike turizma – kulturni turizam i ekoturizam“ u Otrovancu

Proteklog vikenda u restoranu „Zlatni klas“ u Otrovancu održana je druga radionica u sklopu projekta „Edukacija za turističke interpretatore za selektivne oblike turizma – kulturni turizam i ekoturizam“.

Tema radionice je bila „Storytelling i manifestacije kao prilika za razvoj novih destinacijskih proizvoda“. Prof. dr. sc Romana Lekić podijelila je predavanje u dva dijela u kojima su polaznici interaktivno sudjelovali.

U ovoj radionici obradili su se mogućnosti razvoja novih sadržaja vezanih uz postojeće manifestacije ali i kroz osmišljavanje novih manifestacija.“ Manifestacija, kao i proizvod, ima svoj životni ciklus koji se sastoji od rasta, stagnacije i pada. Važno je prepoznati faze, posebno stagnacije i uvesti nove elemente. To ujedno znači da svaka manifestacija zahtijeva kontinuirano inoviranje i ulaganje“ naglasila je prof. dr. sc Romana Lekić.
Nositelj prijekta je Turistička zajednica općine Pitomača, a patrneri u projektu su Hotel Divino, OPG Ruža Fabčić, Restoran Zlatni klas Otrovanec te Općina Pitomača, a projekt je sufinanciran od strane Hrvatske Turističke zajednice.

Sljedeća radionica održat će se u subotu, 3. studenoga s početkom u 13,00 sati, u restoranu „Zlatni klas“ Otrovanec.

(www.icv.hr, tzvpz.hr)

[g-gallery gid=”488205″]

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content