FOTO: DERBI 1. ŽNL Bušetina 1947. protutnjala kroz Rezovac, Zlatko Vuković podnio ostavku

Prije početka susreta osmog kola 1. ŽNL između Rezovca i Bušetine 1947. trener domaće momčadi Zlatko Vuković nije mogao računati na nekoliko standardnih prvotimaca. Domaći navijači vjerovali su da se i s nekompletnim sastavom mogu iznenaditi gosti iz Bušetine.

U prvom dijelu domaći su nastojali pritisnuti goste na svoju polovicu terena, ali u tome nisu uspjeli do kraja. U prvom ozbiljnijem napadu gostujuće momčadi Bušetinčan dočekao je odbijenu loptu i smjestio je u mrežu. Rezovac je nastavio s pritiskom, ali bez ozbiljnijeg udarca na gol. Na samom kraju prvog dijela prednost gostiju iz solo prodora povećao je Janko Brlas.

IMG 4910 Medium e1538944191267

U drugom dijelu Dežmarić smanjuje prednost Bušetine 1947. Gosti su ubojitim kontrama uspješno ugrožavali domaća vrata. Vrlo brzo Janko Brlas i Darko Bušetinčan postižu svaki još po jedan zgoditak, čime je odlučeno pitanje pobjednika. Šest minuta prije kraja peti zgoditak za goste postiže Sabo čime je pobjeda bušetinske momčadi bila još uvjerljivija.

Trener pobjedničke momčadi Željko Janeš zadovoljan je pobjedom.

-Bila je ovo tvrda utakmica i nije nam bilo lako. Na kraju je kvaliteta došla do izražaja. I dalje idemo svojim putem do cilja, kojega smo si postavili – rekao je Janeš.

S druge strane, trener Rezovca Zlatko Vuković nije skrivao razočaranje.

– Odigrali smo katastrofalnu utakmicu. To nije od danas, osvetio nam se loš pristup treninzima i nedolasci na utakmice. Nismo bili kompletni, ali to nije opravdanje. Sebe smatram najodgovornijim za ovaj poraz i lošu igru te podnosim ostavku. Dosadašnjoj ekipi želim sreću u nastavku natjecanja. Takav je trenerski posao, danas si gore sutra si dolje – zaključio je Vuković.

Rezovac – Bušetina 1947. 1:5
Igrač utakmice: Nikola Ciglenec

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”483814″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content