FOTO Predsjednica RH oduševljena ljepotama Parka prirode Papuk

- PROMO -

Drugog dana boravka u Virovitičko-podravskoj županiji, predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Viroviticu, Slatinu, Voćin, Četekovac, Jankovac, Orahovicu i Mikleuš.

U park šumi Jankovac ispred suvenrinice Parka prirode Papuk predsjednicu su dočekali načelnik općine Čačinci Mirko Mališ i ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac. Jurenac je Predsjednici predstavio ljepote Jankovca te prezentirao vrijedne i korisne projekte Parka u bliskom razdoblju.

-Naš Jankovac i ovaj dio Parka prirode Papuk zovu biserom ne samo naše županije nego i cijele Slavonije i mi smo ponosni na to. Već sada smo srušili godišnji rekord posjeta, u prvih devet mjeseci Jankovac je posjetilo preko 30 tisuća ljudi – pričao je Jurenac.

1110predsjednica 2 Custom

Predsjednica je bila oduševljena ljepotama Jankovca.

-Doista prekrasan krajolik, prelijepo je biti ovdje. Čestitam Parku prirode Papuk na svim njihovim projektima koji su itekako korisni i vrijedni – rekla je obilazeći Jankovac predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

U Orahovici je obišla Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo – Sveučilišni studij preddiplomski i diplomski fizioterapije, tvrtku Pan-parket d.o.o., Plivački klub „Orahovica“ te Poljoprivredno poduzeće Orahovica.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”484976″]

Povezane vijesti

Skip to content