FOTO Rukometaši Viro Virovitice teško do bodova, trener Vašarević se zahvalio igračima…

Utakmice rukometaša Viro Virovitice i Borova uvijek su bile pune naboja. Ni posljednja odigrana u Virovitici nije iznevjerila. Dugo se igralo gol za gol. Domaća momčad bila je većim dijelom u prednosti. U nekoliko navrata bilo je neriješeno, a dva puta su gosti iz Borova Naselja vodili s jednim zgoditkom prednosti. Na odmor se otišlo rezultatom 16:16. Neizvjesnost se nastavila i u drugom dijelu. Do posljednjih desetak minuta gosti su domaćima stalno „puhali za vratom“. Nekoliko kontri i obrana vratara u posljednjoj dionici utakmice omogućili su domaćoj momčadi pobjedu rezultatom 33:26.

O utakmici nam je trener Viro Virovitice rekao:

– Važna je pobjeda. Čestitke dečkima na svemu što smo napravili u posljednje tri godine. Prava prvenstvena utakmica, mučili smo se u prvom dijelu u obrani i napadu, pa je završilo neriješeno. U drugom dijelu smo se skupili i pobijedili.

MG 8179

U idućem kolu gostujete kod Metalca u Zagrebu?

– Ne bih o tome, to pitajte nekoga drugog. Ponosan sam na rad u posljednjih deset godina. Osvajali smo naslove u mlađim uzrastima. Postali prvaci druge lige. U prvu ligu smo ušli kao autsajderi. Prošle sezone smo završili peti. Kapa dolje mojim dečkima, za sav rad i uloženi trud. Žao mi je što moja sredina ne prepoznaje kvalitetu tog rada – zaključio je rezignirano trener na odlasku Damir Vašarević.

Idući dani će pokazati kojim smjerom će dalje ići virovitički rukometni prvoligaš.

Viro Virovitica: Meter, Šimić, Vašarević 9(4), Smiljčić 5, Štimac, Luka Moslavac 6, Sabo 1, Igor Gašparović 3, Poljak, Crljenić 3, Starčević, Janjić 3, Ivan Gašparović, Rešetar, Smutni i Benko 3. Trener: Damir Vašarević.

Sedmerci: Viro Virovitica: 5 (4).

Isključenja: Viro Virovitica: 4 minute (Poljak 4 i Luka Moslavac po dvije minute)

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”486733″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content